KHAS Psikoloji Yeni Hocaları İle Büyüyor

11 Ağustos 2020

Kadir Has Üniversitesi Psikoloji Bölümü Prof. Dr. Adil Sarıbay ve Dr. Öğretim Üyesi Efe Soyman’ın da akademik kadromuza katılması ile büyümeye devam ediyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızı sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

Prof. Dr. Adil Sarıbay, psikoloji lisans derecesini 2000 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde, yüksek lisansını 2002’de Boğaziçi Üniversitesi’nde ve doktorasını 2008’de New York Üniversitesi’nde Sosyal/Kişilik Psikolojisi programında tamamladı. Başlıca çalışma alanları siyaset psikolojisi ve sosyal psikoloji olan Prof. Sarıbay, 2013 yılında Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’ndan “Araştırmada Üstün Başarı Ödülü” ve 2018’de Bilim Akademisi’nin “Genç Bilim İnsanı Ödülü”nü aldı.

Dr. Öğretim Üyesi Efe Soyman, psikoloji lisans derecesini 2011 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde, yüksek lisansını ve doktorasını sırasıyla 2015 ve 2018 yıllarında Rutgers, State University of New Jersey’de Davranışsal ve Sistemsel Nörobilim bölümünde tamamladı. Başlıca çalışma alanları nörobilim, sosyal biliş ve duygular olan Dr. Öğr. Üyesi Soyman, 2018-2020 yılları arasında Hollanda Kraliyet Nörobilim Enstitüsü’nde doktora sonrası araştırmacı olarak görev aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.